Українська енергетична біржа – за здорову конкуренцію

ТБ «Українська енергетична біржа» – постійно діючий оптовий ринок чистої конкуренції, що є одним з провідних української держави. Члени подібних бірж енергетики, як природний газ, нафтопродукти, вугілля, газовий конденсат, першіотримали можливість дати оцінку достоїнств покупки і торгівлі активів через дані електронні біржові торги.

На даний момент на ТБ УЕБ свою торговельну діяльність ведуть трохи менше 1000 спільнот. У торгах біржі крім незначних членів ринку, беруть активну участь компанії міжнародної величини, значні світові трейдери і організації, наприклад: ДП «НЕК Укренерго», JKX Oil&Gasplc, Акціонерні товариства «Укргазвидобування і «Укртранснафта», DufEnergy, ВАТ «Центренерго», група компаній ДТЕК, ДП НАЕК Енергоатом, Trailstone MET Group, ЗАТ «Укргідроенерго», , ТОВ «ГПК Нафтогаз Трейдинг»,Trafigura, та інші.

Членство в електронних біржових торгах на ТБ УЕБ www.ueex.com.ua  дасть вам можливість стрімко і безпрограшно купувати або продавати енергоресурси, не залишаючи стіни особистого кабінету, скориставшись цифровий торговельною системою ТБ УЕБ, а також влитися до когорти кращих і найбільш передових трейдерів.

В ході особистої роботи Українська сировинна біржа ТБ УЕБ допомагає учасникам ринкових торгів, як великим  підприємствам, так і індивідуальним маленьким підприємствам, зменшити до мінімуму свої матеріальні і загальновиробничі ризики, пов’язані з купівлею або продажом енергоресурсів.

Ми залучаємо на український ринок оптимальні світові технології, нововведення і практики, щоб зробити його безперечно чесним, конкурентоспроможним і результативним. ТБУЕБ є членом системної реалізації Прозоро, а також входить до складу членства Американської торгової колегії, бізнес-асоціації Європи та асоціації біржи і електронних платформ.

В ім’я успіху, вмілої оцінки ринкових ризиків, аналізованого розгляду тенденцій, створення торгових стратегічних ходів, укладення безпрограшних угод, необхідна справедлива ринкова інформація з джерел.

Джерел інформації досить багато, але справедливу і безпомилкову інформацію можливо отримати тільки в пункті її формування. Українська енергетична біржа в даний час проявляється як єдине джерело відповідних котирувальних повідомлень енергетичної біржі України.